Monday, February 27, 2012

Simple Hijab Outfit






I bet sometimes, you really wanna wearing a very simple outfit, right? Hmmm but how to boost your simple look into a special one? The answer is. Styling you hijab. Make it different :D

Wednesday, February 22, 2012

Proud To Be Muslim




Assalamualaikum. Hello everyone. Not a busy week but Alhamdulillah fullllll.
I thought that, semua yang Allah berikan setelah berhijab begitu besar. I'm so grateful. Really thankful to Allah. Grateful for every blessings Allah gave to me. Just believe in our dream. Never ever ever underestimate anything in your mind. I'm not lying.:D
Well, I enjoy my recent activity, taking care my premature business.
Sudah banyak yang sold out. InsyaAllah akan ada new arrival .
If you want to know more just click here
Thankyou so much. :D

Friday, February 17, 2012

Animal Printed Scarf





































Do you have a dream?
I have! I'm not the only one but everyone of you
Lets check this very inspired song lyrics.
Barbie Diamond Castle Song Lyric named "Believe"
Check this out yeah :

Thursday, February 16, 2012

Happy Birthday Yoan

Yoan the birthday girl :*

Ria Nebot

Anggi






WHOAAAAAAAAAAAAAAAAAA. My very best friend turning 23 years old. What an age. It comes very fast. Nothing compares pray and hope for you, dear. May Allah SWT always bless you every hour, every minute, everytime :D  Thanks for your treat! Very ‘seubeuh’ hehehe. 
Last but not least, HAPPY BIRTHDAY MY DEAR, Yoanita Nurmutia :*

Monday, February 13, 2012

When Polka Meets Fuschia


Such! Cotton Cloth Pashmina, N.y.l.a jumpsuit, EOS bag, Girl on the go chunky heels



Hello again. Gonna telling something about simple joy from my life. I'm so thankful running business from home. Do freelance. Be an amateur graphic designer. Helping mom and bf. Oh so lovely. When another friends already waste their own money in this very early month. Wishing their pay-day come up fast. On the other hand, Me collecting it without any cost. I eat for free and no need to spend transportation cost. Fyi, I do saving now like I never did before. Yes, that was true! I can't do saving when I worked. Bloody embarrassing. Hehe, but now. Having lots time with parents, family, friends. Oh this feeling, cannot be replaced by anything. I produce not that much, but all I'm gonna say is Alhamdulillah. Nothing beats grateful feeling. Never stop believing. Thank God. Many many thanks to You, I love You  Allah :)

Btw, Take a look my face. Kantong mata, jerawat. Uh so bad! Since I do begadang. Do designing. Yeah. kantong mata dan kulit semakin nggak bagus. Harus hidup lebih sehat lagi :(

Saturday, February 11, 2012

Hell Yeah Loose Top



Loose top fromm simplygeeky shop, wedges pinjeman dari temen :p

Assalamualaikum people, I'm feeling blue. Nothing gonna say, besides Astagfirullah. Just visit my blogstore :) Simplygeeky Shop
Thanks so much :)

Wednesday, February 8, 2012

Simplygeeky Shop Behind The Scene

 




Those are behind the scene the making of foto-foto untuk New Arrival di Simplygeeky Shop Koleksi terbaru ini semuanya Loose dan Oversize Tee. Sesuai keinginan gue yang InsyaAllah pengennya membiasakan diri memakai something loose. Niat baik ini pengennya juga bisa ditularin sama temen-temen semua. Makasih untuk temen-temenku yang canti yang udah mau bantuin jadi model dadakan. Well, Just come and shop to Simplygeeky Shop . Happy Shopping, pwetty :)

Tuesday, February 7, 2012

Stripey Oversize Cardi


Whoaaaaa another loose top! Beneran deh guys, loose top itu nyaman banget! Anti gerah. Banyak angin masuk hehehehe. Want one? Come and shop here !

Monday, February 6, 2012

Perfect Match Between Stripey And Oversize


Guys, this one is the new item from simplygeeky shop! Lets go here
Doain yah supaya bisa jual sesuatu yang loose terus. Supaya tetep syar'i :)
Grab it fast! Very limited stock!

Hail Loose And Oversize Yeah!






Semenjak pake hijab, gue jadi agak kurang pede pake baju yang terlalu ketat. Its okay skinny jeans. Gue masih make kok, cuma udah agak kurang nyaman. Nggak tau kenapa. huhuhu. So, Gue mengakalinya dengan pake oversize tee, something loose, sometimes long skirt, atau celana longgar lainnya. Nggak kalah bagus kok pakaian yang ketat sama yang loose. Nggak usah takut keliatan gendut. Yang penting syar'i. Yang penting nyaman dilihat dan nyaman di hati. Kalo masih tahap belajar, ya nggak masalah pake kaos ketat pun, hmm bisa dimanipulasi sama hijab yang loose menutupi dada. Gue enggak menggurui siapapun. Ini sambil menasehati diri sendiri aja hehe. Nggak ada yang boleh memberi penilaian apalagi mengoreksi kita kecuali Dia yang memberikan kita kehidupan yang indah ini. Mari sama-sama saling mengingatkan :)

Sunday, February 5, 2012

When Panda Meet Panda


Kenapa judulnya 'when panda meet panda?' Karena gue udah mirip banget kan sama panda? boleh diuji coba, dilihat, diperhatikan dengan seksama. Kemiripan terjadi di perut, pipi dan bentuk tubuh yang bulat seperti *ah saya tidak sanggup melanjutkannya* sudahlah memang sudah kalau panda saja bisa lucu lantas mengapa gue enggak bisa. Ini sebenernya gue ngomong apa? Hehehe ngelantur, intinya cuma mau bilang, Gue kaya panda. Bukan, bukan sok lucuk! Maksudnya mirip dalam arti sebenernya. Iya gue tau, sudah sudah nggak usah tertawa puas dalam hati deh, gue yang sebut sendiri. Agak tidak terlalu kurus yah. Well, kata yang paling tepat adalah. Gue tidak terlalu kurus hihihihi. Okay, btw, Lets make fun! \m/

Saturday, February 4, 2012

Tips Terlihat Langsing Dengan Maxi Skirt



Menurunkan berat badan itu nggak gampang kan yah? Apalagi yang belum terbiasa dengan memakan makanan khusus diet, yang bagi sebagian orang itu nggak enak dan berat banget. Bener banget. Gue pun merasakannya. Untuk menjadi langsing itu susah guys. Seriously. But, we have to try to be healthier. No matter what. No excuse! 

Nah, daripada stress mikirin berat badan yang tak kunjung turun, mending sambil berupaya menurunkan berat badan kita ini, kita mensiasati gimana cara supaya terlihat lebih langsing dari biasanya. Ya caranya dengan memanipulasi tampilan sehari-hari kita. Walaupun pada kenyataanya kita belum langsing, setidaknya kita mencari tau bagaimana caranya supaya outfit yang kita gunakan bisa membuat tampilan kita menjadi lebih langsing. Hehehe

Gue punya tips nih. 

Friday, February 3, 2012

Maxi Loose Skirt


GRAB THIS VERY COMFORT LOOSE SKIRT HERE !
Available in 3 colors. Black, Orange brick, and Dark brown
Very match if you wanna mix and match with any kind of top with various color. :D
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...