Wednesday, January 14, 2015

First #OOTD in 2015


Top: Simplygeeky
Scarf: Renata
Skirt: Magnolia
Belt: Cotton On
Necklace: Forever21
Bag: Vincci
Shoes: Amante


It was always a special day to meet special friend. We had so much fun yay!
So, she is one of my bestfriend. Bukan cuma 1 atau 2 tahun, kita temenan sudah dari kecil banget. Hmmm.... dari sebelum TK bahkan hehehehe bukan kok bukan karena saudara tapi teweng yang nama aslinya dian ini tetangga deket banget hehehe *yaiyalah temenan dari TK, tetanggaan! heuheuheu... Sebenernya kita baru deket itu waktu SMP sih deket banget dan masih ada juga 2 temen lainnya. But I think, the closest one is her. Kita emang jarang banget ketemu, apalagi sekarang ketika saya udah ada Arkana. But we sometimes chat one to another. Just talking about random thingy. She is a tough girl like ever hehe but me even more lol :P Dia pernah merantau bekerja di pulau sebrang, but maybe that thing makes HER now. And finally we met. In order to finding some stuff for her road to marriege. Yes, what I said is true. She is getting married... I am happy because masih bisa ikut bantuin. Speaking of married, dulu waktu saya menikah tidak sempat mengajak teman-teman ikut serta. Ingin sekali memberi seragam, begini, begitu, but you know, a classic reason, yea.. money... cliche! At that time, I was like hell, I have no enough money lol! Okay that was the thing I will remember like forever. Journey of life. Okay, so.. I am so happy for my dearest friend if you read my post I am pray for every step you take in your life...

No comments:

Post a Comment

Related Post

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...